Damian
Administrator

Doczy: 10 Lis 2009 Posty: 58
|
|
Rnice programowe |
|
Dnia 16-11-2009 o godz. 18:07 Jolcia Joleczka napisa(a):
CZE!!! CZY WIECIE CO NA TEMAT RӯNIC PROGRAMOWYCH????
Dnia 17-11-2009 o godz. 8:31 Jolcia Joleczka napisa(a)
No wanie jak to jest z tymi rnicami programowymi niby wszyscy panik siej a tak na prawd gdzie to jest napisane, e jest jaka rnica,.........mi nikt nie mwi, e co takiego bdzie albo ma by nikt te z dziekanatu nie wysa adnego maila w tej sprawie. Czy kto dosta jak informacje z uczelni o jaki rnicach??????
Dnia 17-11-2009 o godz. 19:17 Jolcia Joleczka napisa(a):
Ala (Starocina) bya w dziekanacie i dowiedziaa si, e bd do odrobienia rnice programowe. W tej chwili ustalaj indywidualnie, kto jakie przedmioty musi zaliczy. Nie wiadomo w jaki sposb trzeba je bdzie zaliczy. Osoby koczce pedagogik bed miay ok 4-6 przedmiotw. Kady patny 50 z z gry. Naley codziennie sprawdza wirtualn uczelni, bo tam bd zamieszczone dokadne informacje. Niby jest czas do koca roku (czyli do czerwca) ale jak kto nie zdy, to mona napisa do dziekana o przeduenie tego terminu...,
W takim razie musz przestudiowa umow. Bo jest to nie chamstwo, e nie byo wczeniej informacji na ten temat. Co czuj, e bdzie trzeba zaoy wtek na forum prawny dotyczcy tego problemu.
|
|
GREGORI
Przedszkolak

Doczy: 11 Lis 2009 Posty: 34
|
|
|
|
Dlaczego nam nikt na pocztku nie powiedzia, e w tej szkole s jakie rnice programowe odp. to proste, bo szkoa chce sobie zarobi, wikszo nie jest po socjologii i teraz kady zapaci po 250 to zobaczcie ile szmalu szkoa zarobi. Nerwy mn targaj i nie piszcie mi tu, e gowa do gry, bo to nic nie pomoe.
I tu rodzi si pytanie, kiedy mamy te przedmioty zaliczy? (w tygodniu a moe w ten weekend, co mamy wolny, nie nie to na pewno bdzie, po 20: 00 kiedy skoczymy nasze wykady i przyjdzie nam siedzie do 3 w nocy),
Wydymali nas bez myda (teraz jeden zapaci, bo ma duo kasiory a dla drugiego to juz bdzie problem), ale ju nie chodzi o ta kas najbardziej wpienia mnie to, e nikt na pocztku nie poinformowa nas o tym - bo pewnie jakbym to wiedzia to by mnie tu nie byo.........
„Bestia najgorsza zna troch litoci. Ja nie jestem besti, wic jej nie znam”
William Szekspir
|
|
Damian
Administrator

Doczy: 10 Lis 2009 Posty: 58
|
|
|
|
"Witam wszystkie Socjoloki i wszystkich Socjologw
Rozmawiaam dzisiaj z Pani z dziekanatu odnonie tych naszych cudownych "rnic programowych" i spokojnie....
Nie jest wcale tak le:)
Powiedziaa mi, e bdzie to w formie fakultetw na 2 roku. Bd one tak samo do wyboru, jak na 1 roku.Po 2 fakultety w cigu semestru. Te fakultety bd normalnie uwzgldnione w naszym planie Oczywicie bd one NIEPATNE !!!
Wszystkie szczegy podobno Dziekan ma zamiar nam powiedzie przed naszym wykadem w najbliszy weekend.
To wszystko czego si dowiedziaam.
Myl, e nie mamy si o co martwi
Pozdrawiam
Gosia"
|
|